Novosti

Svečana akademija povodom obilježavanja trostrukog jubileja

003A823_20230428-095715_1

Mala dvorana Vatroslava Lisinskog zasjala je 9. prosinca 2022. u slavljeničkom ambijentu. Ponosnih 30 godina rada tvrtke TIM ZIP, 20 godina Richemont kluba Hrvatske i 5 godina od osnivanja Zaklade Ivan Bulić obilježeno je jubilarnom Svečanom akademijom utjelovljenom u riječima „Hvala za ljubav".

Tijekom jednosatnog programa osjećala se izuzetna količina zadovoljstva radi slavljenja i odavanja priznanja najvažnijim vrijednostima u poslovanju ova tri subjekta: neprikosnovenoj kvaliteti i težnji izvrsnim rezultatima, partnerskom povjerenju i poštovanju te neumornom optimizmu u budućnost, a sve to skupa bijaše zaokruženo onim zajedničkim, prepoznatljivim nazivnikom - ljubavlju.

Tristotinjak uvaženih i dragih gostiju, poslovnih partnera i prijatelja iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja regije, kao i čitave Europe, svih onih koji su u ove tri priče na razne načine doprinijeli ostvarenju važnih rezultata i uspjeha kao konačnog cilja poslovne egzistencije, svjedočilo je i svojom prisutnošću uveličalo program.

U ime svo troje jubilaraca prisutne je pozdravio Vladimir Bulić, a poslovni partneri iz realnog sektora kao i ambasadori prehrambene znanosti, važni ljudi iz Hrvatske, ali i čitave Europe, iz redova dobavljača i kupaca, u ime Richemont kluba kao i oni ispred dobitnika potpora Zaklade, iskoristili su ovu važnu prigodu da podijele svoje misli, da kažu sve ono što u svakodnevnom poslovanju često nemaju priliku ili jednostavno zaborave reći. Bile su to riječi pune topline i hvale, divljenja u poslovnom pogledu, ali i u pogledu empatičnosti, svojevrsne ode postignućima zabilježenima u portfeljima ovih perjanica razvoja pekarske profesije.

I ovom je prigodom bilo lijepo čuti riječ moderatora Željka Rupića koja je u kontinuitetu bistrila važnost i pokretačku snagu triju okosnica ovog okupljanja, a recitacijom autorske pjesme „Uspravan klas", napisane upravo u povodu ovih obljetnica, oduševio je pjesnički i dramski umjetnik Enes Kišević.

Svečanosti je doprinijelo i dvoje djelatnika tvrtke: stipendistica prve generacije Zaklade Ivan Bulić Nika Došen u vokalnoj interpretaciji, kao i direktor razvoja, tehnologije i projekata Andrej Hanžek na violini u izvedbi uglazbljenih stihova spomenute Enesove pjesme, a „Pjesmu o kruhu", koja godinama slovi kao TIM ZIP-ova himna, dragocjeni poklon Arsena Dedića, izveo je Luka Bulić uz pratnju Darka Domitrovića.

Kao kruna ovih posebnih trenutaka, izvedena je nova pjesma „U ljubavi je moć" autora Luke Bulića koju je otpjevao uz asistenciju Lee Dekleve na klaviru.

Pomalo neuobičajeno, ali sasvim opravdano, odjeknula je usred ceremonije vijest o pobjedničkom golu Hrvatske nad Brazilom o čemu svjedoči i priložena fotografija. Uzbuđenju nije bilo kraja pa ne čude trenutci u kojima se neposredno nakon toga zaboravlja tekst, krene suza radosnica ili glas od pojačanog uzbuđenja neočekivano zadrhti…svi su ti prizori s velikom naklonošću prihvaćeni kao neprocjenjivo dragi dio programskog sadržaja.

Po završetku programa, uslijedio je zajednički odlazak na "Adventski koncert filmske i klasične glazbe", a zajedničko druženje nastavljeno je na svečanom domjenku u aranžmanu Cateringa Kvatrić, u jedinstvenom okruženju poslovnih partnera, suradnika, prijatelja te članova obitelji, uz naizmjenične a capella zvuke Klape Kampanel i prigodno muziciranje na klaviru u izvedbi Krune Kralja koji su goste zabavljali sve do ponoći.

Atraktivne torte Slastičarnice Vincek s prepoznatljivim simbolima slavljenika okupljale su oko stola podjednako one koji su ih silno željeli kušati kao i one koji su ih jednako toliko željeli ovjekovječiti fotografskom uspomenom.

U znak zahvalnosti na suradnji i podršci, uzvanicima su darovane Vincek čokoladice u živopisnim bojama jubilaraca kao i prigodni božićni kolač u izvedbi tehnološke službe tvrtke.

Bila je to uistinu večer za pamćenje. Veselje, ponos i zajedništvo uvukli su se u sve kutke foajea prožimajući ljudske duše nekom posebnom sinergijom i harmonijom, nečim veličanstvenim, nečime što se teško može opisati. A zapravo je vrlo jednostavno: ljubav je ta tajna veza, ljubav je to što nas spaja… 

 

Komentari

Nitko još nije komentirao. Budi prvi koji će ostaviti komentar
Already Registered? Login Here
Gost
Srijeda, 22 Svi 2024

Captcha slika

Posjetite nas na facebooku

Richemont klub Hrvatska
Bani 100, 10010 Zagreb
Tel: +385 1 66 22 608
Fax: +385 1 660 80 40