Novosti

Skup predsjednika u Beogradu

IMG-20230422-WA0060

Prvi put od osnutka Richemont klub Srbija bio je domaćin važnom susretu najvećih stručnjaka u pekarstvu i slastičarstvu pod okriljem Richemont znaka i kvalitete. Skup je trajao od 21. do 23. travnja ove godine, a uz domaćine okupio je predsjednike Belgije, Hrvatske, Italije, Luxembourga, Portugala, Španjolske i Švicarske.

Okupljanje je započelo posjetom najvećoj pekari u Srbiji po broju maloprodajnih objekata - Skroz dobroj pekari. Vrata proizvodnog pogona otvorili su direktor proizvodnje Miloš Mladenović, ujedno i predsjednik srpskog kluba, te direktor pekare Žarko Stanojlović. Praćenjem procesa proizvodnje, smrzavanja, pakiranja i skladištenja kruha, lisnatog tijesta, peciva, bureka i kolača predstavljeni su tehnološki procesi i poslovna filozofija tvrtke.

Potpredsjednik srpskog kluba, vlasnik pekare Denis i zaljubljenik u kisela tijesta, Naser Idrizović idućeg je jutra dočekao važnu delegaciju u Mladenovcu. Naserova djeca, sin Denis i kći Sara, predstavila su uspješan obiteljski biznis koji kombinira moderne trendove s tradicionalnim vrijednostima. U novootvorenoj slastičarnici Del Nonno, čiji naziv svjedoči o ljubavi prema djedu od kojega je čitava obiteljska priča i krenula, sudionici su s pažnjom pratili priče iz prošlosti potkrepljene slasnih zalogajčićima, a vrata do ovog objekta predstavljen je i novi koncept maloprodaje pekarskih proizvoda unutar trgovačkog centra, posebno zanimljiv majkama koje provode mnogo vremena u trgovinama.

Susret je kulminirao konstruktivnim sastankom u konferencijskoj sali hotela Courtyard by Marriott na kojem se puna četiri sata razgovaralo o razini uspješnosti i daljnjem tijeku tekućih projekata, a na dnevni red stavljene su i neke nove ideje te potencijalni pravci razvoja profesije. Na velik entuzijazam svih prisutnih naišla je, dakako, tema nadolazećeg okupljanja svih članova u Luxembourgu od 1. do 5. rujna 2023. s obzirom na sadržajnost stručno-turističkog programa koje nudi.

 

Komentari

Nitko još nije komentirao. Budi prvi koji će ostaviti komentar
Already Registered? Login Here
Gost
Srijeda, 24 Travanj 2024

Captcha slika

Posjetite nas na facebooku

Richemont klub Hrvatska
Bani 100, 10010 Zagreb
Tel: +385 1 66 22 608
Fax: +385 1 660 80 40