Novosti

Sajam Sigep 2020 u Riminiju, slatko poslovno iskustvo!

sajam_sigep_2020_title

 Upriličen od 18. do 22.1. ove godine na 129.000 kvadratnih metara, sajam Sigep u Riminiju potvrdio je ulogu vodećeg svjetskog sajma za sladoledarstvo, slastičarstvo, pekarstvo, čokoladu i kavu.

Više od 1250 izlagača iz cijeloga svijeta sudjelovalo je u 41. inačici sajma te predstavilo inovativna rješenja za proizvodne procese i plasman proizvoda na tržište.

Izložbeni program upotpunjen je međunarodnim natjecanjima te seminarima i kreativnim radionicama o najnovijim trendovima.

U četvrtom međunarodnom pekarskom natjecanju „Kruh u gradu", u organizaciji Richemont kluba Italije, sudjelovali su stručni timovi iz Japana, Kine, Nizozemske, Njemačke, Perua, Španjolske, Švicarske i Tajvana, a prve tri nagrade osvojili su redom pekari iz Nizozemske, Njemačke i Japana.

Kontinuirano prateći najnovije svjetske trendove, djelatnici tvrtke TIM ZIP sa zadovoljstvom su obišli sajam i zajedno s poslovnim partnerima iz regije posjetili štandove proizvođača opreme i sirovina.

Predstavnici hrvatskog i srpskog Richemont kluba sudjelovali su i na godišnjem sastanku predsjednika Međunarodnog i nacionalnih klubova na kojemu su utvrđeni značajni ciljevi i prioriteti za budući rad Udruge.

 

Komentari

Nitko još nije komentirao. Budi prvi koji će ostaviti komentar
Already Registered? Login Here
Četvrtak, 20 Lipanj 2024

Captcha slika

Posjetite nas na facebooku

Richemont klub Hrvatska
Bani 100, 10010 Zagreb
Tel: +385 1 66 22 608
Fax: +385 1 660 80 40