Vijesti

Osnovan je Richemont klub Srbije

 

Događaj od izuzetne važnosti nedavno je obilježio svijet pekarstva i slastičarstva Srbije. Pekarski stručnjaci ove zemlje s velikim su se zadovoljstvom pridružili društvu neprikosnoveno najboljih u struci ponosno osnovavši Richemont klub Srbije na dan 03.07.2019. godine u poslovnom prostoru tvrtke TIM ZIP u Beogradu.

Osnivači Kluba su:

  1. Nataša Krstić, TIM ZIP d.o.o. Beograd
  2. Žarko Stanojlović, TRGOCENTAR d.o.o., Beograd
  3. Miloš Mladenović, TRGOCENTAR d.o.o., Beograd
  4. Naser Idrizović, PEKARA DENIS, Mladenovac
  5. Mijalče Stojanovski, PEKARA VIKA d.o.o., Beograd
  6. Ivan Krstivojević, PEKARA DOMINO d.o.o., Valjevo
  7. Nemanja Krstivojević, OMILJENA PEKARA d.o.o., Beograd
  8. Vojin Zorić, ZORIĆ TEMERIN d.o.o., Temerin

 

Za prvog predsjednika Kluba izabran je Miloš Mladenović, direktor proizvodnje tvrtke TRGOCENTAR iz Beograda, a funkciju potpredsjednika u narednom će razdoblju obnašati Naser Idrizović, vlasnik PEKARE DENIS iz Mladenovca. Direktorica tvrtke TIM ZIP Beograd, Nataša Krstić izabrana je za direktoricu Kluba dok je funkcija predsjednika Nadzornog odbora dodijeljena Ivanu Krstivojeviću, vlasniku PEKARE DOMINO.

Uz predstavnike Richemont kluba Hrvatske, redom direktora Kluba Vladimira Bulića, organizacijske tajnice Danijele Kovač i voditeljice marketinga Martine Kolak, koji su uvelike doprinijeli organizaciji Sjednice Osnivačke skupštine, važnom su događanju prisustvovali i predsjednik Međunarodnog Richemont kluba, Jorge Pastor Moreno te direktor Richemont škole, Reto Fries.

Neprocjenjivo je i nezamjenjivo iskustvo koje članovi klubova stječu u međusobnim razmjenama znanja, vještina, iskustava te najnovijih informacija važnih za daljnji razvoj i unapređenje struke.

Iskrene čestitke Richemont klubu Srbije i Međunarodnom Richemont klubu koji sa zadovoljstvom iščekuju buduću suradnju na realizaciji značajnih projekata.

Važno je spomenuti da je ovom prigodom upriličen i obilazak renomiranog obrtničkog pekarskog pogona i prodajnog prostora PEKARE DENIS u vlasništvu Nasera Idrizovića koji je, uz značajnu podršku svoje djece Sare i Denisa, gostima vjerno predstavio način, posebnosti i prednosti svog dugogodišnjeg poslovanja u struci. Uz brojne ukusne krušne proizvode koji su kušače oborili nutritivnim bogatstvom i okusom, vrućina tog ljetnog dana ublažena je kušanjem sladoleda koji se odnedavno nalaze u svakodnevnoj ponudi obiteljske pekare, a svojom raznolikošću i neopisivo dobrim okusima često uzrokuju neodlučnost kupaca prilikom odabira.

 

Richemont klub Hrvatska

Bani 100, 10010 Zagreb

Tel: +385 1 66 22 608

Fax: +385 1 660 80 40

e-mail: richemont@richemont.hr