Novosti

Godišnja skupština Međunarodnog Richemont kluba u Njemačkoj

22_09_2016_title

 Ovogodišnja skupština Međunarodnog Richemont kluba održana je od 17. do 21. rujna 2016. godine u Münchenu, njemačkom gradu poznatom kao" Weltstadt mit Herz" („svjetski grad sa srcem") koji u povijesnom, kulturnom i tehnološkom pogledu ima mnogo toga za ponuditi. 13 članova delegacije Richemont kluba Hrvatske, zajedno s članovima ostalih nacionalnih klubova, prisustvovalo je širokom spektru organiziranih profesionalnih i društvenih aktivnosti i događanja koje je za sudionike skupštine upriličio domaćin i organizator, njemački Richemont klub.

U okviru stručnog dijela programa, sudionici događanja posjetili su šest pekarskih i slastičarskih tvrtki s dostignutim visokim radnim, tehničkim i ekonomskim standardima, redom XAVER RACKL, RATIONAL, RISCHART, SCHMIDT, TRAUBLINGER I WIMMER.

Članovi nacionalnih Klubova prisustvovali su i seminaru o novoj i inovativnoj pekarskoj tehnologiji organiziranom u tvrtki RATIONAL.

Turistički dio programa uključivao je razgledavanje centra grada Münchena i povijesnog grada Landsberga te, na kraju, druženje u šatoru CAFE KAISERSCHMARRN na OKTOBERFESTU koji je nudio odličnu atmosferu uz kaiserschmarrn, isjeckane palačinke u kombinaciji sa šećerom i suhim voćem i tipične bavarske hladne snack zalogajčiće, pjenušac i koktele. I nezaobilaznu kriglu piva, naravno!

 

Komentari

Nitko još nije komentirao. Budi prvi koji će ostaviti komentar
Already Registered? Login Here
Četvrtak, 20 Lipanj 2024

Captcha slika

Posjetite nas na facebooku

Richemont klub Hrvatska
Bani 100, 10010 Zagreb
Tel: +385 1 66 22 608
Fax: +385 1 660 80 40