Novosti

Istaknuto

Godišnja skupština Međunarodnog Richemont kluba u Hrvatskoj, 13. - 17. 9. 2019

godisnja_skupstina_title

Godišnja skupština predsjednika i članova Međunarodnog Richemont kluba održana je u Hrvatskoj, od 13. do 17. rujna 2019. godine, u organizaciji Richemont kluba Hrvatske.

Preuzevši ulogu domaćina po drugi puta od svog postojanja, hrvatski je Klub još jednom potvrdio umijeće vrhunske organizacije i realizacije osebujnog radno-turističko-kulturno-gastronomskog programa.

Skupu je prisustvovalo više od 130 pekarskih i slastičarskih stručnjaka iz 10 europskih zemalja i Perua.


Radni dio programa uključivao je posjet nekima od najbolje opremljenih pogona u Hrvatskoj; pekarskom pogonu PAN-PEK, slastičarnici VINCEK i tvornici KRAŠ iz Zagreba, pogonima ČAKOVEČKI MLINOVI i RADNIK OPATIJA te tvornici EKOS CAKES i GROFICI MARICI iz Varaždina.


Program je obuhvaćao i obilazak grada Zagreba, Opatije, Varaždina i Samobora, posjet tvornici automobila Rimac, obilazak dvorca Trakošćan te prijem kod zagrebačkog gradonačelnika u Palači Dverce i varaždinskog gradonačelnika u Gradskoj vijećnici.


Višednevno druženje zaokruženo je svečanom Gala večerom i Koncertom „Kruh za život" upriličenima u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade.


Da je uistinu bilo veličanstveno, nezaboravno i „gigantisch", prema riječima impresioniranih sudionika, najbolje se vidi iz fotografija u nastavku.

 

Komentari

Nitko još nije komentirao. Budi prvi koji će ostaviti komentar
Already Registered? Login Here
Četvrtak, 20 Lipanj 2024

Captcha slika

Posjetite nas na facebooku

Richemont klub Hrvatska
Bani 100, 10010 Zagreb
Tel: +385 1 66 22 608
Fax: +385 1 660 80 40