Međunarodna suradnja

Istaknuto

Godišnja skupština Međunarodnog Richemont kluba u Hrvatskoj, 13. - 17. 9. 2019

godisnja_skupstina_title

Godišnja skupština predsjednika i članova Međunarodnog Richemont kluba održana je u Hrvatskoj, od 13. do 17. rujna 2019. godine, u organizaciji Richemont kluba Hrvatske.

Preuzevši ulogu domaćina po drugi puta od svog postojanja, hrvatski je Klub još jednom potvrdio umijeće vrhunske organizacije i realizacije osebujnog radno-turističko-kulturno-gastronomskog programa.

Skupu je prisustvovalo više od 130 pekarskih i slastičarskih stručnjaka iz 10 europskih zemalja i Perua.


Radni dio programa uključivao je posjet nekima od najbolje opremljenih pogona u Hrvatskoj; pekarskom pogonu PAN-PEK, slastičarnici VINCEK i tvornici KRAŠ iz Zagreba, pogonima ČAKOVEČKI MLINOVI i RADNIK OPATIJA te tvornici EKOS CAKES i GROFICI MARICI iz Varaždina.


Program je obuhvaćao i obilazak grada Zagreba, Opatije, Varaždina i Samobora, posjet tvornici automobila Rimac, obilazak dvorca Trakošćan te prijem kod zagrebačkog gradonačelnika u Palači Dverce i varaždinskog gradonačelnika u Gradskoj vijećnici.


Višednevno druženje zaokruženo je svečanom Gala večerom i Koncertom „Kruh za život" upriličenima u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade.


Da je uistinu bilo veličanstveno, nezaboravno i „gigantisch", prema riječima impresioniranih sudionika, najbolje se vidi iz fotografija u nastavku.

 

Komentari

Nitko još nije komentirao. Budi prvi koji će ostaviti komentar
Already Registered? Login Here
Gost
Četvrtak, 22 Veljača 2024

Captcha slika

Richemont klub Hrvatska
Bani 100, 10010 Zagreb
Tel: +385 1 66 22 608
Fax: +385 1 660 80 40