"Božićni stol čarobne Španjolske"

 

U ozračju pozitivne atmosfere upotpunjene neodoljivo slatkim okusima raznolikih pekarskih i slastičarskih proizvoda karakterističnih za božićni blagdan Španjolske, u četvrtak, 10.10. ove godine održan je u Zagrebu posljednji u nizu ovogodišnjih stručnih seminara u organizaciji Richemont kluba Hrvatske i tvrtke TIM ZIP uz izuzetnu podršku španjolskog Richemont kluba.

Članovi španjolskog kluba, gospoda Jose Antonio Rivas Sanchez i Francisco Jose Vilchez Castellano, vrsni majstori struke, vlasnici pekarnica i voditelji vlastitih pekarskih škola, predstavili su čak petnaestak tradicionalnih proizvoda svoje zemlje poput paneleta od pinjola, žumanjaka, slatkog vrhnja i čokolade, marcipana iz Sota, prhkih kolačića od badema, kraljevskog kuglofa, uštipaka s vinom, torte nad tortama (Torta Suprema), maslenjaka, uštipaka Aceitones te drugih, u čijoj se proizvodnji okušalo i dvadesetak sudionika iz područja pekarstva i slastičarstva Hrvatske i Srbije.

U ime hrvatskog Richemont kluba, tvrtke TIM ZIP i svih sudionika seminara, ovim bismo putem još jednom htjeli zahvaliti stručnjacima Španjolske na izrazitom trudu, predanosti radu te iskazanoj volji i želji da kroz kvalitetnu interakciju svoje znanje i vještine prenesu na sve prisutne. Ne sumnjamo kako će mnoge stolove tijekom nadolazećeg blagdana krasiti upravo predstavljene božićne slastice.

 

Links International

Quick Links

Richemont Centre of Competence

Seeburgstrasse 51

CH-6006 Lucerne