Richemont Club Croatia logo

O Klubu Richemont_Que_hacemos_620_350

Objavljeno 9 September 2015 .

0

OSNIVAČI RICHEMONT KLUBA


Konstituirajuća sjednica Inicijativnog odbora

U Zagrebu je, u poslovnoj zgradi TIM ZIP-a, 26. studenog 2002. godine, održana konstituirajuća sjednica Inicijativnog odbora za osnivanje udruge “Richemont klub”.

U Zagrebu je, u poslovnoj zgradi TIM ZIP-a, 26. studenog 2002. godine, održana konstituirajuća sjednica Inicijativnog odbora za osnivanje udruge “Richemont klub”. Inicijator osnivanja kluba, predsjednik Uprave TIM ZIP-a, Vladimir Bulić pozvao je na osnivačku sjednicu slijedeću gospodu uvažavajući pritom renome međunarodnog Richemont udruženja i značaj inicijative za osnivanje Kluba u našoj sredini, te načelo regionalne zastupljenosti: Huseina Ahmovića – KLAS, Sarajevo, Dragutina Barišića – MLINAR, Zagreb, Višnju Cukrov – KRKA, Šibenik,Stjepana Đumlijana – ĐUMLIJAN, Kašina,Anđu Falamić – Valko PIK Valpovo,Velimira Ferića, P.C. TENA-ĐAKOVŠTINA, Đakovo, Josipa Mihca – P.J. PEKARSTVO PODRAVKA, Koprivnica, Ivana Paraća – PAN PEK, Zagreb, Taiba Tafru – KLAS, Sarajevo, Duju Todorića – ZP KLARA, Zagreb, Ivana Validžića – FRUMENTUM, Zagreb, Stjepana Vargu – ČAKOVEČKI MLINOVI, Čakovec, Ivicu Babića – PEKARA BABIĆ, Split, Damira Jukića – LI-PEK, Livno, Marina Pilata – CONCENTTINO, Poreč, Doru Ravnić, PIK RIJEKA i Dragu Zeleniku – ŽITOPROMET, Mostar.

Nakon rasprave u kojoj su svi prisutni, bez izuzetaka biranim riječima pohvalili inicijativu i izrazili spremnost da se aktivno uključe u organiziranje i budući rad kluba, jednoglasno su donešene odluke o izboru Dragutina Barišića za predsjednika i Željka Rupića iz poduzeća TIM PUBLIC, za tajnika Inicijativnog odbora. Formirane su i četiri radne grupe od po četiri člana koje su pripremile materijale za osnivačku skupštinu Richemont kluba. Logistiku za sve aktivnosti u vezi s pripremnim radnjama odboru su davali djelatnici TIM ZIP-a.

Osnivačka skupština Richemont kluba Nakon tri mjeseca ozbiljnog rada članovima Inicijativnog odbora po radnim grupama, koje su pripremile sve potrebne materijale, 27. veljače 2003. godine, u poslovnoj zgradi TIM ZIP-a, održana je sjednica osnivačke skupštine RICHEMONT KLUBA na kojoj je udruga i službeno utemeljena. Osnivačkoj su skupštini, pored članova inicijativnog odbora i predstavnika tvrtke domaćina, prisustvovali i gosti iz inozemstva,HENRI SCHUMACHER, predsjednik Međunarodnog Richemont Club- a i direktor Richemont škole u Luzernu i WERNER HÜRLIMANN, glavni predavač u Richemont školi, koji su pozdravili osnivanje 15. po redu Richemont kluba u Europi. Na skupštini su jednoglasno usvojeni Statut udruge i Program rada za 2003. godinu kao i deklaracija Međunarodnog Richemont Club-a.

Za članove predsjedništva Richemont kluba izabrani su Husein Ahmović, Dragutin Barišić, koji je kasnije na konstituirajućoj sjednici Predsjedništva izabran za predsjednika Kluba, Višnja Cukrov, Damir Jukić, Ivan Parać i Stjepan Varga. Za predsjednike komisija izabrani su Josip Mihac za predsjednika Komisije za tehnološki razvoj i standarde, Velimir Ferić za predsjednika Komisije za rad s mladima, Taib Tafro za predsjednika Komisije za marketing, Josip Plodinec za predsjednika Komisije za međunarodnu suradnju, Stjepan Đumlijan za predsjednika Komisije za prijem i opoziv članova.


1. Husein Ahmović – KLAS d.d. Sarajevo
2. Ivica Babić – PEKARA BABIĆ d.o.o. Split
3. Dragutin Barišić – MLINAR d.d., Zagreb
4. Višnja Cukrov – KRKA d.o.o. Šibenik
5. Stjepan Đumlijan – ĐUMLIJAN d.o.o., Kašina
6. Marin Erceg – ZP KLARA d.d., Zagreb
7. Anđa Falamić – Valko d.o.o., PIK VALPOVO d.d., Valpovo
8. Velimir Ferić – P.C.TENA, ĐAKOVŠTINA d.d. Đakovo
9. Damir Jukić – LIPEK d.o.o., Livno
10. Josip Mihac, PJ PEKARSTVO PODRAVKA d.d., Koprivnica
11. Ivan Parać, PAN PEK d.o.o., Zagreb
12. Marino Pilato, CONCENTINO d.o.o., Poreč
13. Dora Ravnić, PIK RIJEKA d.d., Rijeka
14. Taib Tafro, KLAS d.d., Sarajevo
15. Ivan Validžić, FRUMENTUM d.o.o., Zagreb
16. Stjepan Varga, ČAKOVEČKI MLINOVI d.d., Čakovec
17. Drago Zelenika, ŽITOPROMET d.d., Mostar

 

email

Kategorije:Sobre el Autor:


Comments are closed.

Back to Top ↑